Advies en coaching

Drijvende kracht achter HugHo paardenvoeding is Gé Huibers. Gé deed jaren lange ervaring op tussen de paarden en voelde dat paarden te ver van de natuur worden gehouden, om die reden ontwikkelde hij de visie om de natuur terug te brengen naar de paarden. Op deze manier lost Gé niet alleen problemen op, maar houdt zijn werkwijze paarden ook gezond.

In de jaren voordat Gé begon met de productie van HugHo paardenvoeding werkten hij veel met kruiden en zemelen, de positieve ervaringen hiermee waren het begin van de HugHo voeding zoals hij nu is. Doordat Gé zijn producten zelf ontwikkelde en hij deze dus door en door kende, kreeg hij steeds meer vragen over het oplossen van problemen bij paarden. De antwoorden op deze vragen vondt hij vaak in voedingstoffen van kruiden, om ervoor te zorgen dat deze voedingstoffen ook daadwerkelijk opgenomen konden worden door paarden, liet hij de kruiden zoveel mogelijk in tact.

Inmiddels dient het HugHo assortiment vaak als oplossing voor vele problemen, zo niet? dan vindt Gé via een ander product de oplossing, altijd dicht bij de natuur.

Wanneer je ongemak ervaart bij je paard, kan de oorzaak hiervan heel breed zijn.
Gé onderzoek een paard waarna hij een advies geeft.

 

Dit advies ontvang je netjes per mail, met een foto van je paard op dat moment. Zodat je altijd terug kunt kijken.
Advies bestaat vaak uit een balans tussen voeding & inspanning. Waarmee je aan de slag kunt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gezond paard presteert beter, voelt zich beter en is je dankbaar!